Halloween tips

Hei!

i dag var min første dag på skole etter operasjonen, jeg brukte fortsatt krykker og det skal jeg bruke en uke til. jeg kjener det litt i armene fortsatt etter noen få timer.

nå har jeg tenkt til å skrive litt om Hallween, for de fleste er halloween bare å tigge etter godteri og å kle seg ut. i fjord gikk ikke jeg halloween men i år skal jeg, for meg er Halloween den beste tiden på året, vis jeg kunne ha bestemt så hadde halloween vert i en uke, så mye elsker jeg halloween. det med halloween er: tigging etter godt,kle seg ut plus å sminke og det beste er å skremme små barn, jeg tror ikke jeg har sakt det på bloggen men jeg er Ikke fan av barn under min alder, det er nokk bare 3stk jeg liker under min alder, ellers er jeg ikke stor fan. 

her skal jeg gi noen tips om hva du kan kle deg ut. 

du kan kle deg ut som: djevelen,en hengt dame/man,zombie eller gå for noe litt bedere kle deg ut i det du går med på skolen og vær søt/kjekk også for å gjøre det litt skumelt så tegner du litt sår i fjeset eller på armen også videre og hel litt blod, kan også sprutes.

jeg skal være en kopi av en zombie fra the walking dead, jeg bare tar en random person som sikert døde i en av de første episodene.

jeg har tenkt til å linke 2 sider der dere kan bestille utstyr og sminke til halloween: HER og HER 


om det var en av dere som leste bloggen min for et år siden, så sminka jeg meg som en fjotis zombie


så hva er det du skal på halloween?


  0 kommentarer på "Halloween tips"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! jeg heter Helga Sofie men blir kalt for helga. på denne bloggen kommer jeg til og legge ut: vdeoer,bilder,outfit og det jeg gjør å litt forskjelig. jeg har dysleksi så det kan være noe feil jeg skriver og vis det ikke er det så er det nokk jeg som ikke gidder å gå igjenom hva jeg har skrivi! håper du leser bloggen min

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • bamse216@live.no

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits