Forig helg

Hei! <3

det er jo sån at jeg ikke er den beste bloggen her, men det har dere vel sett...

forig helg så var jeg på overnattings bursdag, det var gøy vi, spiste natsjos og litt kaker ovs også begynte noen av oss og få latter krampe.

 dagen etter (lørdag) så kom dro broren min å jeg til hytta sammen med noen andere (vi tok med: kattungen,råtta og hunden) for vi skulle feire halloweeen. jeg sminka tre av oss, jeg ble fornøyd med det å!

i dag er det halloween, jeg skal dra på overnatting til det samme stedet som jeg var på forig fredag. vi skal gå rundt om kring, jeg må begyne å sminke meg med en gang jeg kommer fra skolen. mitt moto? på halloween er: skreme de små og ta fra de fattige, det er noe jeg liker /-: 

her er noe bilder fra lørdag og noen bilder fra vordan jeg har sminka meg i løpet av uka


har ikke noe særlig med bilder fra bursdagen så beklager....

vi ses!


  0 kommentarer på "Forig helg"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! jeg heter Helga Sofie men blir kalt for helga. på denne bloggen kommer jeg til og legge ut: vdeoer,bilder,outfit og det jeg gjør å litt forskjelig. jeg har dysleksi så det kan være noe feil jeg skriver og vis det ikke er det så er det nokk jeg som ikke gidder å gå igjenom hva jeg har skrivi! håper du leser bloggen min

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • bamse216@live.no

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits