Ullared og dager

Hei!

 

I helgen så dro vi til sverige på ullared, og det er jo mange som sier det er så svert og mange folk der, men det syntes ikke jeg noe serlig (at det var så mange folk) stedet i størelse var helt grei, det var litt som ikea. Og vis du har vert på nordbyen og det er salg og det er stapp fult der (det var førelsen)

Vi kjøpte en god del men det meste var julegaver så... Jeg har ikke bilde av så mye av det vi kjøpte men det var: sminkekoster,sokker, brunkrem, noen klær og noe, jeg husker ikke så mye av det vi kjøpte. Har bilde av to ting til jeg kjøpte.

På søndag gjorde jeg egentlig ikke noe, lå i senga å så på tv.

I dag hadde jeg matte prøve og jeg tror jeg fikk gjort litt bra, også i går hadde vi prøve i sanfunnsfag om europa kartet, hvor landa lå, i dag fikk jeg svar å det ble en 4! Er ganske fornøyd med det + hadde 25/30!

På torsdag har vi første tentamen i 9.klasse i norsk (bokmål) og i de 3første timene skal vi forbrede oss.

 

Her er noen bilder fra helgen og i dag.

 


  0 kommentarer på "Ullared og dager"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! jeg heter Helga Sofie men blir kalt for helga. på denne bloggen kommer jeg til og legge ut: vdeoer,bilder,outfit og det jeg gjør å litt forskjelig. jeg har dysleksi så det kan være noe feil jeg skriver og vis det ikke er det så er det nokk jeg som ikke gidder å gå igjenom hva jeg har skrivi! håper du leser bloggen min

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • bamse216@live.no

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits