ønsker meg til jul...

Hei!

vet jeg har hatt den overskriften før men kom ikke på noe aent...

i steden for å bare vise builder av set jet ønsker meg så skal jeg skrive ved sidenav.


den genseren dere ser øverst til venstere, er en genser jeg ønsker meg litt siden den er fra SVEA og jeg elsker merke-klær så, den finner du HER

(topp med kors) fant jeg gina (tror jeg..)  var et enkelt valg også siden det er så dyrt alt det andere jeg velger, så valgte jeg klær.

det samme med den toppen med tallet 58, og jeansa og only

pudder, har jeg lyst på, for jeg bruker det så ufattelig fort, (loreal,maxfaktor eller noe) det finner du på HM,cubus og sånt..

det samme med resten av det. maskene,brunkremen (loreal) og øyevippene.

ipaden har jeg ganske så lyst på siden det er den nyeste,gull og sån tomelltryk?. plus av at den gamle min ipad 2 Hvit er blitt litt gamel,funker så vidt og har glemt den i sandefjord. og du vet vor du finner iphone 6 (gull) den er nyest og den har fått veldig bra kommentarer på. acne skjer, har jeg lyst på for det rosa acne skjerfe mitt klarte jeg å søle blå neglakk på og jeg har lyst på et til. 

canon camera. vorfor canon er vell på grunn av at jeg har altid brukt canon og på grunn av det er populert?.. jeg har ønska meg et eget camera siden jeg var 12år. jeg ønsker meg et camera som filmer og tar bilder det. jeg har egentlig bestemt meg for at jeg skal kjøpe et camera til konfimasjon, men det er ikke jul eller bursdagen min enda så. jeg har lyst på enten canon 1100d, 600d,650d eller 700d (et som er bra)

de vesken og lommeboka er jeg ikke helt siker på om jeg kommer til å bruke men det er greit å ha en fin bag/lommebok. vet ikke helt vor du kjøper det.

den jakka ønsker jeg meg veldig! den er også fra SVEA den er litt dyr men det er verdt det. 

de skoa er jeg ikke aå fan av men vil ha fortsatt også ett par nye uggs eller noe.

 

resten av det jeg ønsker meg er vel ting fra: VS,PJS,UGGS og Apple. og SVEA!


PJS JAKKE.


UGGS SKO (svart,brun eller grå)

 


  2 kommentarer på "ønsker meg til jul..."

Postet av: Cornelia
Hvilken farge bruker du i foundationen?
25.11.2014, 21:08
Postet av: jenteforlivet
Cornelia: er ikke helt siker, det kan variere. men det er nok en av de miterste fargene, medium/normal.
25.11.2014, 21:12
URL: http://jenteforlive.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! jeg heter Helga Sofie men blir kalt for helga. på denne bloggen kommer jeg til og legge ut: vdeoer,bilder,outfit og det jeg gjør å litt forskjelig. jeg har dysleksi så det kan være noe feil jeg skriver og vis det ikke er det så er det nokk jeg som ikke gidder å gå igjenom hva jeg har skrivi! håper du leser bloggen min

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • bamse216@live.no

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits