LA i morgen!

Hei!

Nå har jeg ikke blogga på nesten 3mnd, vel... hvorfor? Er jo for jeg ikke gjør så mye spennende for tiden. I løpet av de ukene har jeg vært i Sandefjord, der møtte jeg Emma som jeg ikke hadde sett på nesten 1år! Ble veldig glad for å se henne igjen. Også møtte jeg noen andre venner jeg ikke hadde sett på ukes vis!! Tenkte jeg skulle tilbake til Sandefjord starten av desember eller slutten. Jeg har også vært i Polen med klassen. Hadde det kjempe fint der,vi var der i 4 dager. Har veldig mange bilder der i fra men viser de ikke nå. 

Vet ikke helt om jeg har sagt det, men konfirmasjons gaven min fra ''foreldrene'' mine fikk jeg en tur til Los Angeles i USA. I morgen etter skolen drar jeg og familien til Gardemoen. Flyet går rundt halv syv. Det tar ca 11 timer med fly. Jeg tror jeg har flydd lengere ,men husker ikke akkurat nå. Jeg holder på å pakke nå. Skal jo ikke ha med så mye siden jeg tenkte jeg skulle shoppe litt. Vis det blir mye shoppin, så skal jeg kansje lage en innskjøps video. Jeg blir borte en uke.

Helgen etter vi kommer hjem den 20-22 november skal vi til Oslo. Skal på cupfinalen den 22.November (Rosenborg- Sarpsborg)

Siden jeg ikke er så ''flink'' til å blogge osv? Følg meg heller på instagram: bammse216 (ja det sakal være 2 M?er på instagram) eller snapchat: bamse216 (med bare 1 M)Fant noen bilder rundt.


  6 kommentarer på "LA i morgen!"

Postet av: JSH
Kos deg i massevis i LA! Nyt turen :D
04.11.2015, 23:51
URL: http://www.jsh.blogg.no
Postet av: jenteforlivet
JSH: tusen takk!
05.11.2015, 05:51
URL: http://jenteforlive.blogg.no/
Postet av: Glenn
D var en veldig fin blogg du må kose deg i LA men ikke bad du kan bli spist av hai
05.11.2015, 07:16
Postet av: Hgg
Du har så mye skrvefeil, blir kvalm..... Lær deg å bruke komma,herregud. Vedder på at du har2 i norsk skriftelig. Du skriver som en som går i 7ende
05.11.2015, 08:00
Postet av: Stine
litt skrive feil og kommafeil skader ingen. Så foreslår at du "hgg" lærer å lese på nytt:) Og det heller vi som blir kvalme av din oppførsel.

Ha en fin uke i LA, Sofie :-) Ses når du kommer hjem igjen. Glad i deg, hils gutta!
05.11.2015, 11:29
Postet av: jenteforlivet
Stine: haha, tusen takk Stine <3
05.11.2015, 12:30
URL: http://jenteforlive.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! jeg heter Helga Sofie men blir kalt for helga. på denne bloggen kommer jeg til og legge ut: vdeoer,bilder,outfit og det jeg gjør å litt forskjelig. jeg har dysleksi så det kan være noe feil jeg skriver og vis det ikke er det så er det nokk jeg som ikke gidder å gå igjenom hva jeg har skrivi! håper du leser bloggen min

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • bamse216@live.no

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits