Mac'n funker ikke

Hei!

Nå blogger jeg fra ipaden. Mac'n min har slutta å funke, så jeg skal sende den på reprasjon ellerno. Jeg tenkte jeg skulle lage to videoer (innkjøps video og min tur til USA video) men sien mac'n ikke funker får jeg ikke gjort det. Jeg vet jeg kan lage de på ipaden via imovi men det er mye enklere med mac'n. kan henne jeg lager en video, men da er det nok med bare bilder i videoen.

Jeg har noen bilder på ipaden, de er jo ikke i super kvalitet siden de er tatt med iphonen, men bildene fra kamera er jo på mac'n så vet ikke helt når jeg får tak i de...

LA i morgen!

Hei!

Nå har jeg ikke blogga på nesten 3mnd, vel... hvorfor? Er jo for jeg ikke gjør så mye spennende for tiden. I løpet av de ukene har jeg vært i Sandefjord, der møtte jeg Emma som jeg ikke hadde sett på nesten 1år! Ble veldig glad for å se henne igjen. Også møtte jeg noen andre venner jeg ikke hadde sett på ukes vis!! Tenkte jeg skulle tilbake til Sandefjord starten av desember eller slutten. Jeg har også vært i Polen med klassen. Hadde det kjempe fint der,vi var der i 4 dager. Har veldig mange bilder der i fra men viser de ikke nå. 

Vet ikke helt om jeg har sagt det, men konfirmasjons gaven min fra ''foreldrene'' mine fikk jeg en tur til Los Angeles i USA. I morgen etter skolen drar jeg og familien til Gardemoen. Flyet går rundt halv syv. Det tar ca 11 timer med fly. Jeg tror jeg har flydd lengere ,men husker ikke akkurat nå. Jeg holder på å pakke nå. Skal jo ikke ha med så mye siden jeg tenkte jeg skulle shoppe litt. Vis det blir mye shoppin, så skal jeg kansje lage en innskjøps video. Jeg blir borte en uke.

Helgen etter vi kommer hjem den 20-22 november skal vi til Oslo. Skal på cupfinalen den 22.November (Rosenborg- Sarpsborg)

Siden jeg ikke er så ''flink'' til å blogge osv? Følg meg heller på instagram: bammse216 (ja det sakal være 2 M?er på instagram) eller snapchat: bamse216 (med bare 1 M)Fant noen bilder rundt.

liten oppdatering

Hei!

Liten oppdatering, hvorfor jeg ikke blogger så mye nå er på grunn av 1. Er ikke så fan av og sitte foran pc/Mac osv. og skrive om hva jeg har gjort den dagen eller noe sånn. 2.har ikke tid hele tiden? Også har jeg ikke noen ting å filme/ta bilde av osv. Jeg har egentlig før jeg begynte på skolen så lagde jeg en video (sminke video) men jeg hadde ikke nokk plass på Mac? n så jeg fikk ikke lasta den ned eller noe?

Jeg har sjekka Mac? n osv Og sletta MYE! Men det er fortsatt mye som er på den så jeg skal få noen til å hjelpe meg ;) Og nå for tiden så bruker broren min kameraet mitt så får ikke bruk det så mye? Og iphonen min vil ikke laste ned blogg.no lenger så ja?

 

Dette bilde er litt gammelt da...- Helga Sofie <3

Mac'n min...

Hei!

I dag har jeg vert i sverige. Kjøpte ikke så mye, men kjøpte meg kamera stativ, så jeg kan filme litt bedere osv.

Jeg tenke jeg skal filme det jeg fikk i konf og bursdagen min i morgen. Også skal jeg prøve imovie. Mac'n min har så mye bilder og filmer nå så... Har ikke så mye plass på den.

Hadde ikke så mye å blogge om i dag men, men. blogges i morgen! ;)

Bildene er tatt med: Canon 700d HER
mine bursdag gaver

Hei! 

På mandag hadde jeg bursdag. Skulle egentlig blogge men glemte det helt...

Denne bursdagen var en av de beste bursdagene jeg har hatt på lenge! jeg fikk det meste jeg ønska meg. Takk for alle fine gaver jeg fikk!!

Jeg viser ikke alle gavene men noen (fikk mest penger)


Fikk mer men viser ikke alt....

En tur til kjøbenhavn

Hei! 

På søndag kom pappa, han skal være med meg helle påsken min. 

På mandag dro vi til Oslo en tur, på tirsdag dro vi til Sandefjor, på onsdag dro vi til Kalstad og i dag skal vi til Kjøbenhavn. Vi drar med DFDS.

I løpet av uka har jeg shoppa litt også, det var: En Nike short, Nike t-shote, Nike genser og New balance.

Har ikke bilder av det nå. men tenkte jeg skulle shoppe litt mer i kjøbenhavn. når jeg kommer hjem skal jeg prøve å ta bilder.

Her kommer noe bilder fra i dag tilig og fra uka.

God morgen

Hei!

Og god morgen!

Nå skal jeg snart på skolen. men først vil jeg bare delle noen bilder jeg tokk i går av bella når vi gikk tur. for dere som ikke vet hvem bella er så er det den hunden mamma hadde. i 2012 så dro jeg, mamma og ste faren min til kristiansan for å hente henne. nå har ho flyttet hit til trøgstd sammens med meg :D


inspiration from weheartit
 

spania turen min 2015

Hei!

for to- tre uker siden så hvar jeg i spania.

Jeg dro den 14.02.15 til spania på Gran canaria i purto rico. jeg dro nedover alene, jeg møtte farmor der. flyturen tokk 5timer og noen min.

jeg var der bare en uke dro hjem 22. 02.15


Har du noen spørsmål om turen?

hvor hvar du i vinterferien?

Den dagen kom mamma...

Hei!

Mamma døde den 8.februar 2015 hennes navn var Trude Granli Aronsen.

Hun ble født 22.Oktober 1966, hun skulle blitt 49år. Når hun var ung så var hun model for forskjelige selskaper. Mamma giftet seg med pappa noen år før jeg ble født. I 2000 fikk de meg og når jeg var 3år skilte de seg. Mamma og jeg flyttet til sandefjord. Der møtte hun Bernt (stefaren min) og i 2005 giftet de seg. Jeg og mamma fikk navnet: Aronsen til etter navn ( Helga Sofie Granli Aronsen). Bernt hadde en datter fra før, hun er 6år eldere enn meg og hun heter isabell. Den 28 november 2013 flyttet jeg fra mamma og bernt, det var på grunn av at mamma var alcoholiker... Hun har vert på sykehuset mange ganger på grunn av alkohol og sykdom. Jeg og mamma var veldig gode venner, men vi kunne krangle en god del også.

Den 13. Februar. var bisettelsen, jeg sang en av favoritt sangene til mamma. "Det vakraste som fins" av jan teigen. Mamma kjente Jan Teigen. Kusina mi spilte piano og sang.

Mamma har aldri hatt noe jobb mens jeg har levd, hun var trygdet. Men før jeg ble født hvar hun: model, makeup-artist også jobba hun litt i netcom.

På tv2 så ser du noen kjente stjerner som mamma har sminka. Hun kjente også noen stjerner rundt i verden. Hun var en veldig god person/ mor

Kommer til å savne deg mamma! <3

Det er mamma og tante, ho med brundt hår var mamma

ting som har skjedd i det siste

Hei!

dere som er venn med meg på facebook har fått det med dere. men for dere andere...

som dere vet har jeg ikke blogget på en goood stund og det er litt forskjellige grunner. for 3-5 uker siden fikk jeg vite at jeg skulle til spania i vinterferien, til gran canaria (portorico) der var jeg i en uke. 

den 6.februar (fredag) fikk jeg influensa og da var jeg syk helle helgen. søndag kveld følte jeg meg litt bedere og tenkt jeg skulle på skolen, men kl 19.30 og noe så kom broren min inn døra og ga meg beskjeden om at mamma er død.... mamma døde den 8.februar. hun skulle bli 49år den 22.oktober. fredagen etter så hvar begravelsen, jeg sang. jeg skal prøve å finne videoen og legge den ut. lørdagen 14.februar så dro jeg til spania og kom nå hjem den 22.februar.

mer info kommer i et annet innlegg


10. ting om meg

1. jeg skrytter ganske mye.

2. jeg liker ikke når folk har noe som er bedere en det jeg har.

3. jeg sier mye ''hater og ikke liker'' til ting jeg ikke har prøvd eller når det ikke er sant.

4. synger overalt unntatt i dusjen.

5. begynner fort å le.

6. hater å få kjeft.

7. er veldig usosial.

8. når jeg skal følger med i timen, så kan jeg fort skjede meg så mye at jeg sovner.

9. når jeg ser politie er i nærheten av meg eller noe, så blir jeg redd.vet ikke hvorfor.. 

10. klarer ikke å gi eller få komplimanger så lett.


 

Hei 2015

Hei! 

i dag skal jeg ikke noe stort, men skal feire litt det nye året på etterskudd. i går tenkte jeg egentlig å bade i sjøen eller noe, men jeg glemte det så da ble ikke det noe av...

for 2015 har kke jeg noen nyttårs forsetter, har ikke akuratt tenkt igjenom livet.

jeg har jo ikke på en månte nå (2.desember) å i mellom tiden har det egentlig ikke skjedd så mye (vil jeg si) jeg feira julaften hos pappa og var der i fem dager. til jul fikk jeg mest penger så jeg kunne handle for så det gjorde jeg, og de som kjener meg mest vet vel det meste... viser et bilde av noe av det jeg fikkhva fikk du til jul?

 

hvor finner du meg?

Hei! 

det er jo noen som har spur hva jeg heter der og der... så her viser jeg noen steder du finner meg!

youtube


 

instagram

twitter

facebookshakemvine

Hva heter du på dette? 

mitt kjedelige liv...

Hei!

i dag har jeg også vert på skolen, jeg slutta med krykkene på fredag men ikke ofentlig før på tirsdag, jeg gikk litt vanglete på søndag og mandag så jeg risikerte ikke å ta bort krykkene før på tirsdag. i dag synes jeg at jeg gikk mye bedere og jeg hoper jeg kan begyne å løpe om to dager.

på lørdag var jeg på en jente fest hos en i klassen å vi hvar 9styk tilsammen, har desvere ingen bilder. og på fredagen som kommer så skal jeg på overnattings bursdag. oså når jeg kommer hjem på lørdag så drar vi rett på hyta i sarpsborg, for vi skal feire halloween der helgen før det er, også på halloween skal jeg jo gå knask eller nep så.

når jeg skrev overskriften så tenkte jeg mest på vorfor jeg ikke har blogga så mye, og det synes jeg er på grunn av at jeg ikke har så spenende liv, og når jeg kjeder meg så går jeg bare rett på mac´n for å finne på noe og jeg har lyst til å blogge men det er ikke vit å skrive '' Hei! i dag har jeg vert på skolen også har jeg bare gjort lekser å vert på mac'n resten av dagen '' så derfor blogger jeg ikke så mye, jeg vet jeg kan blogge om vilke blogger jeg leser,sminke tips og ting som iriterer meg også videre men jeg bare gidder ikke...

oså gidder jeg ikke å ta bilde helle tiden så...


tips til et bedere liv?anbefaling av skumle filmer!

Hei!

nå vil jeg vise noen filmer jeg anbefaler som er skumele! (som jeg synes) og jeg tror aller er med 15års granse!

1.scary movie 4

2. smiley

3.silent hill (enern og toern)


4. drag me to hellhar du noen skumle filmer du anbefaler?

home from Sweden

Hei!

for en  timesiden kom jeg hjem og når jeg kom inn på rommet mitt så sto det en stor firkanta burd, jeg trode det enten varden nye kattungen vi skal ha eller et dyr jeg alderi hadde møtt siden det var et ganske stort burd, jeg kunne også trodd det var en liten hund. men det var en liten råtte som bare er noen dager gammel. jeg har kjøpt litt mer en det jeg skulle... har ikke veldig mye men uansett. i mrgen er det søndag så da tenkte (jeg lover ikke) men jeg skal prøve å lage en innkjøps video.

har ingen bilder i dag av helgen så...Leir / Pappa

Hei!

i går kom jeg hjem fra konfimasjonsleiern,

jeg legger ikke ut noen bilder fra helgen for jeg har tenkt og bestemt meg for at jeg skal lage en video.

vi dro til kirken i skjønnhau på fredag rundt kl fire også tokk vi buss til en båtplass ved/i valler, også kom en båt og henta oss.og kjørte bort til den øya vi skulle bo på.

når jeg kom hjem så var jeg ganske slapp og litt forkjelig så jeg orka ikke å blogge.

i dag skal jeg ikkke noe stor, nå ligger jeg i senga og blogger.

på onsdag skal jeg til pappa, kommer hjem på lørdag. og jeg tenkt at jeg skulle shoppe litt siden pappa bor (vaxholm) bar 30min (tror jeg) uten for stockholm. så tenkt vis jeg finner noen fine butikker på NK så kansje jeg shopper der, jeg vet ivertfall at jeg skal på victoria secret, hollister og bikbok og sånt.

er det noen av dere som ar vert i stockholm og finni noen butikker jeg burte dra på?


noen forslag til noen butikker?

In my makeup bag

Hei!

Nå vil jeg vise hva jeg har i min sminke bag (det jeg bruker "nesten" ver dag)

Holder på med videoer til dere!

Spania OSV...

Hei!
Sorry! For at jeg har blogga på en goood stund! Men forige helg så var jeg på palma i mallorca i 3dager jeg skulle jo egentlig sakt det men den turen var en bursdags overaskelse for okelen min, så jeg tirte ikke å si noe....
Jeg har noen bilder så dere kan se! Men nå bare venter jeg på at noen skal hente meg for jeg skal på tusenfryd!! Jeg er jo der vert år men uansett så er det jo gøy å se om noen ting har forandera seg noe.
Å bare for å si noe så den katten jeg har her borte er muligens gravid (vi vet ikke men jeg tror nok det)
Det blir jo litt mye i dette inlegget men men... Jeg var på miley cyrus consert! Med ste-storesøstera mi. Så det kommer noen bildere der i fra også!

Haha! Dame kake. Okelen min ble 60år!

Miley cyrus consert ( sorry dårlig kvalitet på bildene. men har filma en god del!)

Og sån ser katte-mora ut!

nytt design

Hei.

i går kom oda på besøk hun skule sove over.

etter skolen dro vi til ho så til meg for å hente noe også dro vi ned til byen, vi shopa litt men ikke så mye oda kjøpte to hårfarger en blond og en sjokolade brun farge. oda skule blode håret litt og jeg skule farge håre litt blondt i toppen og brunt nederst å det gjorde vi. jeg er fornøyd og oda er veldig fornøjd vihar ikke tatt bilde av oss enda men det kommer sikert. 

nå har jeg skifta designe på bloggen igjen å jeg er ganske fornøyd! hva synes dere?
din blogg?

Hei.

nå har jeg tenkt litt. alle de som kommenterer på bloggen min med bloggadressa si skal jeg skrive i et innleg om assa (alle de som kommenterer bloggen sin her skal jeg lage et innlegg om)

så skriv bloggen din i kommentar felte så leger jeg den ut!


bloggen din?

Endelig!

Hei.

tusen takk for alle som leser bloggen min. ja jeg vet vorfor jeg får så mange lesere da og der seff... men uanset takk!
TUSEN TAKK!!!

er i avisa

Hei. 

i dag tilig løp jeg ut til postkassa for og hente avisa (sb) for på fredag så var design og redesign på et sont jenbruks sted også kom sandefjord blad for å intejue oss (meg og 2 andere) og vi ble tatt bilde av men ble ikke settet i avisa men det ble i vertfal et bilde.                                                  

                                                                                                                    HER


haha! se på meg
    

10 ting som irriterer meg

Vet lenge siden jeg blogga!!!!

 

Hei. 

skal blogge om hva som har skjedd i det seiste men nå tenkte jeg skule skrive 10 ting som irriterer meg. Vet jeg gjør masse av dette selv!!!!!

 

1. (vet gjør det selv) når jenter blir sur for ingen ting!
2. skole,timer, fag og div..

3. når jeg har lite med strøm på mobilen eller pc`n.


4. fjortiser! (ikke kal meg en fjortis)

5. stå opp tilig for å sminke seg eller reke skolen.

6.jenter fra 10-17år som sier de er så sjukke og er ekstremt tynne...

7. når sola kommer i øynene mine.


8.når mobilen ikke fungerer.


9. rydde rommet

10. når noen sier ikke herm og de hermmer skjøl.

 

litt teit (Vet) men jeg gadd ikke åskrive de andere tingene. 

like bloggen min på Facebook

Hei.

vet jeg har sakt det før men ville bare opptatere dere på at jeg legger ut blogginleggene bare noen sekunder etter jeg har pubelisert de på bloggen. så dere som ikke har blegg eller ikke er venn med meg på blgg.no så er dere kansje på facebook? så da kan dere like siden min da får du sjap opptatering på facebook fort! gå bare in                      

 

                                                                    --->     HER    <---


så gå inn å like siden :Dinfo om meg

Hei. 

i dag har jeg og pappa kjørt i gjennom halve sandefjord, bare for å finne Julia. også når vi hadde finni de tingene vi trengt så dro vi hjem og bestile perfekt pizza det var godt men jeg ble sååååå kvalm! 

nå tenkt jeg at jeg skulle skrive litt om og sånt fra 1. og ned over 2345...

dårlige ting om meg. 

1. jeg hater veldig mye.

2. jeg klarer ikke og si/ være: hyggelig,snill,positiv,høflig og alt sånne ting.

3. jeg BRYR MEG IKKE! 

4. jeg klarer ikke akkurat å være så snill.

 

bare om meg: 

1. jeg sier ofte NEI

2. jeg er litt lengere en 4.timer på pc/mobil og sånt vær dag

3. jeg er allergisk mot dyr.

4. jeg har farga håret nesten 40 ganger

5. jeg bruker noen ganger briler

6. jeg hater å lese.

7. jeg elsker å synge.

 

det er sikert mye mer men sier det ikke nå...
dysleksi

Hei.

jeg vil ta opp et en tema som plager meg veldig og det er dysleksi. før jeg skrev at jeg hadde dysleksi fikk jeg noen kommentarer om at jeg skrv mye feil og ja det er jo på grund av at jeg har dysleksi. jeg vet ikke om helle klassen vet at jeg har dysleksi men de ser at jeg er borte mye fra timene å det er på grund at jeg får hjelp med arbeidet mitt. pappan min og broren min har/hadde dysleksi. jeg skriver nok mye feil men jeg øver meg nesten hver dag. noen ganger skriver jeg for mye feil på bleggen (blogg inlegg) å det kan hvære på grund av at jeg blogger på mobilen for jeg skriver ganske dårlig på mobilen. det er mange topp bloggere som har dysleksi men de gjør det bedere av og skrive på bloggen sin for når de skriver på pc´n (eks) så lerer de det bedere å det går an vis du har hat dysleksi i over 10år og du skriver å leser vær dag kan du på en måte miste dysleksien, kan sikert skrive femten linjer til med det men det synes jeg ikke er noe vits når jeg har tatt opp det litt om hva jeg har å alt. det er mye jeg ikke har sakt om vordan jeg føler meg å littt sånt men det kan jeg ta opp en aen gang.


har du dysleksi?

Farga håret på tirsdag

Hei.
Jeg har bare ikke giddi å blogge så... Ivertfal så på tirsdag farga jeg håret. Her er noen bildere jeg tokk og ja jeg har klippa og faega håret.Før bilder:


Når jeg farga håret:


Etter vaska og klippa litt på håret:


Helt ferdig:

Savner håret mitt:

Hva synes du?

Noen bilder fra uka

Hei.
Hadde bare lyst til og legge ut noen bilder som jeg har tatt dene uka, så her er de.

Hva synes du om bildene?

dagen min...

Hei.

i dag har det vert som vanelig untat hun jeg bor hoss har eksamen fra  dag til lørdag, ikke spør skjøner det fortsat ikke. i vertfal sidenhun har eksamen så skal jeg til mamma i morgen etter skolen og jeg sltter kl:13:55 og barneverne kommmer hjem til mamma kl:14:00 så.... nå skaljeg egentlig lese til tentamen neste uke men jeg har så vit begynt skjøner ingen ting av det og sånt også på mandag harjeg norsk tentamen så da tenkte jeg og kjekke hvordan word er må macbook men så viser det seg at jeg ikke har noe av det som skal være der... 


hvor dan har du det?her kom sanheten fram

Hei.

ok så nå så har jeg nok skrivi en del som dere ser og vis du har lyst til og vite hva som har skjedd for tiden og hva som kommer til og skje så bare les videre. jeg vet at noen i familigen min ikke likker at jeg skriver ting på nettet men dette er noe jeg vil vise dere. 

for noen år siden så kom barneverne på døra for de hadde fått en eller flere klage melinger fra folk som synes synd på meg eller noe.  noen år tiligere hadde de kommet men det tror jeg er bare er på grund av at mamma er trygda assa:ikke jobber og vorfor jeg tror det? jo for det er noen av vennene min som har en mor eller far som er trygda og alle desom er trygda har fått med barnevernet og gjøre. uanset så kom barne verne noen ganger for og se hvordan jeg hadde det hoss mamma for som sakt så hadde de fått noen klage melinger. jeg har altid hatt det bra men de synes ikke at jeg hadde det og sånt... så de ringte til bupa i larvik,jeg tror jeg hvar der en gang anerver uke det hvar døts kjedeli og de sa at det hvar vanskelig for meg og alt oppi dette,men jeg syntes det ikke hvar noe vanskelig i det hele tatt. også i 2005 så lå mamma på sykehuset sier ikke vorfor for det er litt privat men ivertfal så er det derfor barne vernet er inblandet for i mensmamma lå på sykehuset så bodejeg hjemmemed stfaren min (bernt) siden det hvar 2005 så hadde jeg bare kjent han i 2år for jeg hvar 3år når jeg flyttet til sandefjord. i vinter 2012 så matte jeg ha en snø bokse og en bobble jake og neste dagen etter vi hadde kjøpt det så fikk vi et brev av den personen som sto i kassa om at mamma var ful og mase mase drittt og jeg vet at det ikke var sant for mamma driker ikke! også for noen månder siden så ble det en slaks retsak om vor jeg skule bo og jeg skulle flytte men da mamma og papppa fik brevet så anket de saken og saken er anket men den retsaken skjer ikke før neste uke også skal jeg flytte i DAG! jeg hater barnevenet. og vis noen avdere lurer såskrev jeg for de som bryr seg og litt forskjelig jeg hoper at noen forstår meg ogsådet verste som er med denne saken er at alle sier det er vanskelig for meg noen forstår dette kansje ikke men det synes jeg ikke er vanskelig og noen synes at jeg ikke bryr meg men de somsynes det kan klappe igjem munen sin. for jeg bryr meg men jeg klarer ikke og vise at jeg bryr meg.


del gjerne innleget videre og lik det på facebook plis

blogger jeg leser 2013

 

Hei.

for en eller to uker siden fikk jeg et spørsmål om vilke blogger jeg leser og siden noen lurte tenkte jeg og lege inn et inleg om det


1. naissweetlife.blogg.no 2. l0ve.blogg.no 3. betinabf.blogg.no 

4. mammatilmichelle.blogg.no 5. tcmn.blogg.no 6. sophieelise.blogg.no

7. wa2wo.blogg.no 8. sisteplass.blogg.no 9. sofieefevang.blogg.no

leser du en av dem?

lørdag

Hei.

i dag er det lørdag. har ikke stort å gjøre untat LEKSER! det verste jeg vet om i helgen men det er faktisk litt greit for jeg er litt syk hvar syk i går og jeg tror jeg har 18 fraver... vet litt mye men jeg vet ikke vorfor jeg er så mye syk. jeg vet noen dårlige bilder.
og her er noen morsome bilder av hunden min som prøver og komme seg igjenom katte luka. 

hvordan har dagen din vert?

Facebook siden

Hei.
I går lagde jeg en side du kan like via facebook: jenteforlive.blogg.no HER

Liker du siden?

Sorry!

Hei. Blir ikke akurat noe blogging men. Har vert hos ella i hele dag har bare et bilde. Jeg leger ikke ut resten av svar på spørsmåls runden venter til neste gang.

Hva har du gjort i dag?

Kjere lesere

Hei.
God moren. Nå gikk jeg inn på blogg.no (sandefjord) også så jeg på lista og se hva det står. Tusen takk!

Jeg er rett over stesøstera mi jeeeee! (www.deadsushi.blogg.no)

Hvor høyt oppe er du på lista der du bor ?

er her jeg!

Hei.

er her fortsat. i går når jeg skule blogge så var nette skrudd av og jeg fikk ikke nett før kl halv elve så... nå er jeg her og jeg holder på og redigere svar på spørsmåls runden (videon)

i dag har jeg vert hos reguleringstanlegen plus jeg har vert på skolen. 


hva har du gjort i dag?

bli venn med meg

Hei.

i dag har jeg vert først på skolen også kl:18:00 skule jeg ri til kl:19:00 er ganske støl nå så det blir ikke en stor kveld. nå har det vert mange som har lyst til og bli venn med meg og svaret er JA! uansett om du er god til og blogge eller om du er dårlig. så bare spør i vei... bare korselig :)


har du lyst til og bli venn med meg på blogg.no?

My make-up

Hei.
Her skal jeg vise deg hvordan og vaslaks sminke jeg har

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Ferdig

Hva synes du?

Lekser

Hei.
Nå holder jeg på med leksene jeg skal gjøre til i morgen. Siden det er valg nå så skal vi skrive om noen partier og jeg skal skrive om SV og FRP...

Skriver du noe om det?

Cocoppa

Hei.
Hei her vil jeg vise dere en app jeg har hat lenge... Og i dag er jeg like fornøjd og jeg har hørt at det er en bra app og at den ikke er så bra jeg har hat den siker i et og talt år. Det er bare og laste den opp. Her skal jeg vise hvordan eks instagram

1.søk inn på app store etter CocoPPa

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Så er du ferdig

Klarte du det? Har du det fra før?

Vanlig dag

Hei.

I dag har det egentlig bare vert en vanlig dag, først skole så dro jeg hjem og når jeg kom hjem så ble jeg litt dårlig... Så foreløvlig er jeg syk

Hvordan har dagen din gått?

koser meg

Hei.

i dag har jeg vert en liten tur nede om godeteland i sandefjor siden det er lørdag. senere kommer en video som jeg kommer til og legge ut.har du kjøpt noe lørdags godt? 


ny blogg

Hei.

jeg er en jente på 13år og har dysleksi. på fri tia rir jeg plus løper,hoper og trener. jeg har hat 3 blogger før dene den forie jeg hade het sofie216.blogg.no 


har du blogg ?og hva heter bloggen din?Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits