17.mai min i oslo

Hei hei!

Først og frems gratulerer med dagen til deg/dere (Norge) !!!

I dag tilig dro jeg og farmor til Askim for å ta tog til Oslo. Pappa og familie hans var i Oslo så da hadde jeg lyst til å bli med.

Jeg tenkte først at det kommer sikkert til å bli ekstremt mange der og at jeg ikke orka det, men jeg orka det og jeg angrer ikke i det helle tatt på at jeg dro dit!

Jeg har aldri vert i Oslo på 17.mai. Før i dag da. Neste år tror jeg tar en tur til sandefjord!

Jeg tokk ikke så bra bilder men jeg har jo bare iphonen min så.... (Iphone 5s) Å den tar ikke verdens beste bilder men helt ok!

Jeg og lille broren min hadde det litt gøy foran kamera i sta så da tokk vi noen "morsome" bilder
lillebror (William) meg og lillesøster (filippa)Jeg skulle egentlig ha på budnaden jeg arvet av mamma. Den er til rens så jeg får ikke brukt den før konfimasjonen...

Her er et bilde av meg for noen år siden. Tror jeg var 6 eller 7år


Sorry det er et gammelt bilde også gidder jeg ikke å beskjere det...

 

Halloween tips

Hei!

i dag var min første dag på skole etter operasjonen, jeg brukte fortsatt krykker og det skal jeg bruke en uke til. jeg kjener det litt i armene fortsatt etter noen få timer.

nå har jeg tenkt til å skrive litt om Hallween, for de fleste er halloween bare å tigge etter godteri og å kle seg ut. i fjord gikk ikke jeg halloween men i år skal jeg, for meg er Halloween den beste tiden på året, vis jeg kunne ha bestemt så hadde halloween vert i en uke, så mye elsker jeg halloween. det med halloween er: tigging etter godt,kle seg ut plus å sminke og det beste er å skremme små barn, jeg tror ikke jeg har sakt det på bloggen men jeg er Ikke fan av barn under min alder, det er nokk bare 3stk jeg liker under min alder, ellers er jeg ikke stor fan. 

her skal jeg gi noen tips om hva du kan kle deg ut. 

du kan kle deg ut som: djevelen,en hengt dame/man,zombie eller gå for noe litt bedere kle deg ut i det du går med på skolen og vær søt/kjekk også for å gjøre det litt skumelt så tegner du litt sår i fjeset eller på armen også videre og hel litt blod, kan også sprutes.

jeg skal være en kopi av en zombie fra the walking dead, jeg bare tar en random person som sikert døde i en av de første episodene.

jeg har tenkt til å linke 2 sider der dere kan bestille utstyr og sminke til halloween: HER og HER 


om det var en av dere som leste bloggen min for et år siden, så sminka jeg meg som en fjotis zombie


så hva er det du skal på halloween?

nails insperasjon/17.mai

Hei!

om neste bare 1th er det 17.mai! jeg skal jo ikke gjøre noe så spesielt i år siden en jeg går på ungdumsskolen og to på grund av at jeg or i trøgstad og her er det ingen butikker,tivoli eller noe gøy så plannene mine som jeg vet om er som så: våkne kl 06:45 sminke/fikse seg! kle på seg og spise kl 08:15 og kl 9-11 skal vi se på tog og etter det er ferdig drar vi hjem så skal vi til mora til broren min (tror jeg) så skal vi på GAMMLEHJEMMET......... (jeg blir tvungi) :( men etter det skal vi spise mat også kose oss med kakker og sånt. NEI jeg skal ikke ha på meg budnad jeg kan prøve og ta bilde av hva jeg har på meg (prøve!)

så nå ønsker jeg dere alle en fin 17.mai!!! :D 

her er noen bilder jeg fant på google og bare lagde et lite bilde ut av det!


hva synes dere! jeg søkte på (google) summer insperasjons nails.

mamma`s bursdag

Hei. 

sorry at jeg ikke blogga, har ikke hatt årk og div... så framover så kommer jeg til og blogge litt eller ikke så mye for å s det sån. i dag hvar jeg på skolen i 2timer, følte meg ikke så bra så jeg dro hjem også når jeg kom hjem så snubla jeg på en terskel og forstua foten. i dag har mamma bursdag, hipp hipp hura! har ikke noen bilder fra i dag, så her eret gamelt.


hvordan har dagen din vært?

bursdag

Hei.

jeg har akurat kommet hjem fra en bursdag og det var kjempe koselig. kan ikke legge ut noen bilder for en det hvar ingen som hadde lyst til og bli tat bilde av og to det hvar en familije bursdag.

og nå skal jeg rydde rommet og fine fram klær til i morgen.har du vert i en bursdag i dag?


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits