Litt av vert

Hei!

Jeg har ikke så mye å si nå, jeg har kommet hjem fra kjøbenhavn i dag. Siden jeg ikke har så mye å si så legger jeg ut noen bilder fra det jeg har shoppa og hva jeg har spist.


Og et bilde jeg PS litt :P

Ullared og dager

Hei!

 

I helgen så dro vi til sverige på ullared, og det er jo mange som sier det er så svert og mange folk der, men det syntes ikke jeg noe serlig (at det var så mange folk) stedet i størelse var helt grei, det var litt som ikea. Og vis du har vert på nordbyen og det er salg og det er stapp fult der (det var førelsen)

Vi kjøpte en god del men det meste var julegaver så... Jeg har ikke bilde av så mye av det vi kjøpte men det var: sminkekoster,sokker, brunkrem, noen klær og noe, jeg husker ikke så mye av det vi kjøpte. Har bilde av to ting til jeg kjøpte.

På søndag gjorde jeg egentlig ikke noe, lå i senga å så på tv.

I dag hadde jeg matte prøve og jeg tror jeg fikk gjort litt bra, også i går hadde vi prøve i sanfunnsfag om europa kartet, hvor landa lå, i dag fikk jeg svar å det ble en 4! Er ganske fornøyd med det + hadde 25/30!

På torsdag har vi første tentamen i 9.klasse i norsk (bokmål) og i de 3første timene skal vi forbrede oss.

 

Her er noen bilder fra helgen og i dag.

 

Kom i posten

Hei!

I dag kom noe jeg hadde bestilt for uker siden. Det er fra en bilig side jeg ikke husker hva heter.... Jeg/vi bestilte et deksel som går rundt helle mobilen og et deksel som går over glasset på mobilen og et deksel som er et lader deksel og en lader (svart) som er 3meter langt.

Har du noe av dette??

IKEA

Hei!

i dag var jeg på ikea, jeg hadde glemt noen småtin fra forig gang vi/jeg var på ikea. 

kjøpte bare to hyler,fire skoffer,en kop,en skål,en liten lampe og et lys (som lukter SUPER GODT) det er lokten av jorbær/marke jorbær.

her er noen bilder fra ikea (skal prøve å ta bildet av rommet når det er satt opp) 

hvar du på ikea i dag?

Nytt innkjøp

i dag!

Hei.

i dag har jeg vert med hun jeg bor hoss og dattera hennes å vi dro på park hotel for og bade, å siden det er søndag så hadde vi ikke stort å gjøre. vi dro dit kl et eller noe også kom vi hjem klokka kvart på tre.

etter det så tokk jeg meg en durs for å vake håret. etter det hadde jeg ikke stort å gjøre så jeg begynte og rydde rommet og jeg skal prøve og lage en video om det.

å jeg er så lei meg for at jeg ikke har fått lagt ut videoen eller redigert eller lastett den opp! jeg tror jeg heller bare lager ett innleg om det for det var ikke så mye jeg fikk til jul også var det ikke så mye gøj jeg kjøpte i spania så. 


hva har du gjort i dag?

Fått en ny valp

Hei.
I dag har jeg fått ny valp rasen er litt vanskelig or kommer ikke på det nå men men... I vertfal mamma lurte på om jeg vile se på noen valper og sef så sa jeg ja også sa mamma at jeg kunne ta med en venn så jeg tokk med en venn. Valpen er en gut og han får navne bruno synes det var ganske søt siden den andere hunden vår heter bella å bella elsker lille broren sin men hun er litt får iveri til og hilse på den onkely. Også nå har jeg bare bilder av den men jeg kan sikert lage en video men vente litt til han er litt støre.

Har du hat en fin dag?

Ny bag

Hei.
Nok en torsdag også en travel dag vi slutter jo kl kvart på tre og når jeg kommer hjem må jeg gjøre meg klar til riddning også kommer jeg hjem kl halv åtte. Nå i vertfal så når jeg kom jem så spurta jeg ned i byen for og kjøpe en bag.

Har du sån bag? Hva synes du om innkjøpet?

nytt innkjøp

Hei.

nå har jeg kommet hjem fra byen bare hvar inom for og kjøpe litt smått. i dag først hvar jeg på skolen og etter det er et rykte om meg så har jeg gått og snaka med mange også sa noen at jeg skule si det til læreren, (det gjore jeg) på skolen i dag hadde vi framføring på skolen i sanfunsfag jeg synes det hvar greit men skumelt for jeg har jo alderi gjort dette før... som jeg sa jeg har vert i byen fikk ikke noen bra bilder av det jeg kjøpte så jeg fant noen fra google.også to topper (alt er kjøpt på cubus)


hva synes du om innkjøpe?
kommer til og lage en video om vor bra macaran er :)


THE KEY ( justin bieber)

Hei.
I dag kom pappa helt fra stockholm for å besøke meg. Etter skolen så dro pappa og jeg ned til byen,

Tusen takk pappa

Har du den?

new purchase

Hei.

i dag har jeg vert i noen butiker og kjøpt litt, ikke noe stort, litt ride utstyr og goteri og...

hva synes du om inkjøpet?

 

en liten tur i byen

hei.

nå kom jeg akurat hjem fra byen, mamma og jeg hvar en liten tur nede i byen foråg bare handele noen små ting her er det jeg kjøpte.


kjøpt på kicks kr:149,-


kjøpt på: kicks kr169,-kjøpt på:cubus kr:199,-


kjøpt på:cubus kr: ?

hva synes du om innkjøpe?Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits