God morgen! / spørsmålsrunde

Hei!

God morgen, i dag våkna jeg til snø utenfor viduet mitt. Når jeg ser snø har jeg bare lyst til å ligge i senga resten av dagen, det er jo så kaldt.

På mandag var det første uka etter juleferien, noe jeg trodde jeg skulle være klar for, men når timene skule starte så var kansje ikke jeg helt klar for skolen. Siden jeg spørte om såå utrolig mange spørsmål i timen som vi hadde lert om på barneskolen så da håper jeg vel på at jeg skal følge mer med i timen (desverre føler jeg vel ikke så veldig mye med i time) Men nå prøved jeg å følge mer med også sa læreren mye jeg ikke kune en drit om... Jeg får håpe det blir beddere neste uke.

Jeg er jo ikke en god blogger så jeg skal ikke skrive nå at jeg kommer til å blogge vær dag men skal ''prøve'' litt bedere, jeg har jo ikke så mye kamera her men jeg har en (iphone 5s) som har ltt bra kamera. også etter jeg flyttet i fosterhjem så har jeg ikke så mye fritid også er jeg ikke veldig gladi å skrive, men siden jeg har dysleksi så må jeg jo øve mer og mer på å skrive. men videoer kommer vel ikke så veldig!

i dag er jeg ikke helt siker på hva jeg skal gjøre men vet at jeg har lyst til å finne på noe! leke med en katt i snøen eller noe??

 

Nå siden jeg jo ikke blogger så ofte så lurer jeg litt på om dere har noen spørsmål til meg??? Jeg svarer skriftelig ikke på video! håper på SPM! 

Jeg har ikke akuratt noen bra bilder på mac'n nå så det kommer noen gamle.

Det bilde under her er meg for et år siden!


Har du noen spørsmål? / Hva lurer du på?

i dag...

Hei!

ja da blogger jeg i dag å, i dag etter skolen så ble jeg heta av mine besteforeldere (mormor og bestefar) plus tanta mi og siden mormor og bestefar bor i oslo og tanta mi bor i USA så tenkt jeg at vi burde finne på noe før tanta mi drar tilbake. vi dro til mysen på en søt kafe (som jeg ikke husker navnet på) og spiste litt mat. også kjørte de meg hjem og etter det så dro de hjem til oslo å sånt. så når det hadde gått en time eller noe sånt, så dro jeg brorern min og manen hans for og hente den nye bilen. så dro vi hjem å da skjedde det ikke noe stort.

ses!

På hytta

Hei!
På fredag så dro vi på hytta.
Og vi blir her til neste fredag (den som kommer) og på den fredagen som kommer! Så drar vi fra hytta til Danmark også blir vi der i to dager å reiser videre til Tyskland. På onsdag bestilte vi to ting og jeg har forløvelig bare fått en av tingene! Det ene vet noen men kanskje ikke alle... Men dere som har insta vet jo det! Og den Andere tingen vi bestilte var en trampoline. Og på tirsdag så skal jeg og tante mi fra Askim dra til Nordby og shoppe litt! ;) ellers vet jeg ikke så mye vi skal. Vi skal en tur innom Legoland i Danmark og hytta ligger ved skjeberg/Sarpsborg.

bort

Hei!

nå er jeg på hytta og skal nå dra til nordbyen snart, jeg kommer til bake i kveld for jeg skal jo hjem til trøgstad igjen for å pake til jeg skal til pappa. jeg drar til han i morgen på ettermidagen å da reiser vi til gardemon, og jeg kommer tilbake på søndag. jeg blir da i stocholm i to dager "tror jeg" også drar lille broren min og papa ned til nedland eller noe "vet ikke helt hvor det er" så da ses vi!
Endelig har dagen kommet!

Hei!

ja i dag er det 28.mai og i dag skal jeg til oslo med ste-søstera mi.

for å dra på telenor-arena for å se på miley cyrus! dette hoper jeg blir supert.

jeg har jo min historie om det med miley cyrus og meg HER

kl:19:30 så begynner det, men det er jo mange artister som kommer senere en det de egentlig skal da... 

jeg reiser her ifra (trøgstad) sirka kl 16... tror jeg.

så vis jeg er voken + orker så skal jeg prøve og blogge og vis jeg ikke rekker eller orker så skal jeg prøve å legge ut!

ses senere! PS: sorry for jeg har blogga dårlig........


SKAL DU???

Hadde besøk av russen!

Heeei<3
I dag så kom russen på besøk... Og jeg tenkte først (å herigud hva er det de gjør her???) også bare (skal de gi oss russe kort??) det hvar jo litt barnselig...
Men du de ga oss ikke bare det, først så så jeg vann-pistoler også hørte jeg noen som sa bak meg ( å nei nå skal vi bli dynka medd mase d**t) også gikk jeg ut i skole gården jeg.. Og etter 12sek så løp jeg unda russen. når nesten friminuttet hvar ferdig så ble jeg fanga og ble helt på med vann og noe vann som hvar blanda men majones og løk ååå herigud jeg stinker.. Også på toppen av alt så fikk jeg barber-skom på meg... Sorry! Tokk ikke med mobilen ut for jeg hvar redd den skulle bli våt så jeg har ikke tatt noen bilder (men jeg fant noen på snapchat)

Nei.. Jeg gar ikke bilde av meg...

Hjemme fra Oslo

Hei.
for tre timer siden så kom vi hjem fra Oslo. Vi var bare der en dag. Også var vi på en forestiling husker ikke hva det heter nå men jeg tokk noen bilder.

Oda er her!

Hei. 

nå er oda her p besøk, hun kom kl:15:00 og emma dro kl:13:00

i vertfal så hjalp jeg oda med bloggen hennes så hun fikk ny hedar og nytt design se HER  hu n blir til 9 jippi!.

nå vet jeg ikke hva vi skal men vi finner sikkerert på noe :D


lol me!

nå starter ferien

Hei.

om bare noen timer igjen så starter vinterferien min. 

denne uka tror jeg ikke skal så mye.  pappa kom på onsdag og skal bli til søndag også skal jeg i bursdag til beste vennina mi (oda) det er egentlig overnattings bursdag men siden pappa er her så blir jeg til halv elve i stede. glede meg ganske. nå siter jeg og skriver på bloggen i mens de andere ser på film. erlig talt er jo ikke jeg så glad i å se på film men det er ikke norsk eller engels plus dette er en film vi ser i RLE så...

hoper alle for en finn ferie skal prøve og blogge i kveld eller i morgen. plus tusen takk for alle kommentarene og alt jeg har fått setter pris på det.


GOD HELG!!!videoer på vei!!!

Hei. 

i går hvar jeg hoss beste vennina mi: Oda. vi dro til henne etter skolen så hvar jeg der til jeg ble hentet. Oda begynte på skolen for to eller 3 uker siden, hun har flyttet litt rundt om kring i norge å det er på grund at hun har flyttet på foster hjem som meg og når vi er sammen kan vi altid snakke sammen om det for jeg bor jo også på foster hjem. 

i vertfal så når vi hvar hoss ho så hadde vi lyst til å lage en video så da tenkte vi på en sminke video sammen! så da gjorde vi det jeg skal prøve å laste den opp i dag men først blir det nok sminke videoen min som jeg lagde i dag! I <3 U

farget håret

Hei.

 

i går så farget jeg håret. ja jeg vet det kan skade håret mitt men jeg bryr meg ikke! jeg tror jeg har farga det over 35! ganger ;)før:nå:    hva synes du?Er hjemme fra spania

Hei.

i går kom jeg hjem fra spania, hadd tenkt til og blogge men jeg kom ikke før klokka halv tolv. det tokk fem timer og sjue fem minutter å fly så jeg var ganske sliten.

jeg skal lage 2 videoer om jeg får tid en hva jeg gjorde og en hva jeg kjøpte men den hva jeg kjøpte videon der tar jeg med alle jule gaven som jeg fikk også.

jeg gidder ikke og skrive masse om hva jeg gjore og sånt i spania for jeg skal j lage en video om det så.
GODT NYTT ÅR!!!!!


mine katter plus en video?

Hei. 

har stortset vert hjemme og ikke gjort noee i dag har vert en liten tur inom butiken for og kjøpe litt småt og sont. jeg vet jeg blogger veldig dårlig men jeg har vert så lat idet siste, jeg spiser nesten ingen ting jeg vet ikke hvorfor men jeg har ikke spist frokost,luns eller mid dag på en uke jeg bare har ikke turt og spise vet jo ikke hvorfor men men... og siden jeg ikke har vert så vlink til og blogge så tenkte jeg skule lage en video men dere må si hva den skal være om så kom med noen eksempler så tror jeg skal få det til også jeg hadde jo egentlig bynt med en sån (måndens ambefalings video) men jeg glemte det helle oktober sorry! nå neste uke har jeg fremføring i engels fordypning om kattene mine så jeg legger ut bilder av kattene mine.

dette er: Åskardette er: Sjocoog dette er: Buster


hvar de ikke søte? <3

Halloweenen min

Hei.
I går var det halloween. Jeg var jemme helle dagen og åpnet døra for de som ringte på å tiget goteri.

Hva klede du deg ut som?

sunday

Hei. 

i dag er det søndag og på søndager pleier jeg mest og ikke gjøre noe stort utav dagen. så i dag skal jeg se på film og kose meg ikke noe stort...

har du noen store planer for dagen?

Kos i kveld

Hei.

Foreløvelig har jeg ikke gjort noe stort. Er fortsat syk... Men i kveld skal jeg kose meg med film på pcen og med litt gott

Hva skal du i kveld?Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits