sommer'n 2015 (video)Litt av vert fra ferigen

Hei!

Nå er det en goood stund siden jeg blogga sist, så da tenkte jeg kunne lage et innlegg nå.

Sist sa jeg at jeg skulle til: liseber,sapnia og hellas. Men det ble litt mer.

Den 24.juni så dro jeg og noen venner til liseberg (med trøgstad sparebank) og der var vi helle dagen. Kom ikke hjem før kl 23.30 Om kvelden.Neste dagen (25.juni) Hvar jeg i en bursdag, til en i klassen. (Marit)

Neste dagen etter det (26.juni) Dro jeg på flyplassen kl: 04.30. Jeg skulle til Spania (Barcelona) flyet gikk kl "10.00" Det tokk noe med 3.timer med fly. Når jeg kom fram møtte jeg pappa og vi tokk taxi inn til byen. Vi gikk først litt rundt å titta også videre gikk vi til en resturant. Når vi var ferdig å spise, trodde jeg vi skulle på hotellet, men det skulle vi ikke... Jeg spurte pappa   -skal vi på hotellet nå? og da svarete han at han ikke hadde bestilt noe hotell så jeg bare  -skal vi gå på gata å bare pluke ut et hotel?? Men NEI! han gikk i koferten og tokk fram noen "biltter" og jeg bare  -hva er det?!?  Det var 2 biletter til MSC cruises. Båten gikk kl 18.00 Så vi gikk bare litt rundt, for å drøye tia.Det var 8.dagers cruise (7 netter) som dro til: 1. Barcelona,Spania. 2. Marseille, Frankrike. 3. Genoa, Italia. 4. Naples, Italia 5. Messina, Italia 6. Valetta, Malta  7. Palma de Mallorca, Spania. 8. Barcelona, spania
Når jeg kom hjem fra barcelona (3.Juli) så kom jeg ikke hjem før kl 00.30 På natta. Dagen etter (4.Juli) Dro familien på en forestiling i Ørje (kusina mi hadde satte den opp). Når vi kom hjem fra den så begynte jeg og pakke til vi skulle dra videre. Da dro meg, broren min og mannen til broren min til Hellas vi skulle til Rhodos. Der var vi i 1.Uke. Jeg skal legge ut flere bilder men tekte jeg lager et video ut av det så får vi se hva som skjer!

 


Bilde ble tatt i går!


 

sommer!

Hei! nå er det snart sommerferie! Jeg slutter egentlig på fredag men i stede slutter jeg i morgen. Hvorfor? er på grunn av jeg skal opp til østerdalen (Vet ikke hvodan jeg skriver det) Det er 6-4 timer opp dit. Jeg skal ditt for å spre mamma. Hun ble kremert.

 

Har ikke så store planner for sommeren egentlig. Skal til: Liseberg,Spania, og hellas. 

Her er noen bilder jeg tokk av hundene mine i går.

Lotte

BellaVet dårlig kvalitet, men det var så søt <3- Blogges!


 Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits