IDN

Hei!

om dere lurer så betyr over skrifte I don't know (viste ikke hva jeg skulle kale innleget)

Vet ikke vor ofte jeg har skrevet dette nå men jeg er jo en dårlig bloggger så...

Igår var jeg på shopping i ski først. kjøpte kjole og sko til vinterballet også fikk jeg uggs i posten av pappa! (tusen takk!!)

Etter jeg kom hjem fra ski kom henrik og espen (bestevnnene mine)  vi satt vel meset på vær vår mobil eller noe sånt også skypa vi med noen fra klassen. 

Og i dag kommer svar på spørsmåls runden! jeg svarer jo ikke på video så det blir skriftelig. sorry! at jeg ikke har bilder av det.


ses<3

Forig helg

Hei! <3

det er jo sån at jeg ikke er den beste bloggen her, men det har dere vel sett...

forig helg så var jeg på overnattings bursdag, det var gøy vi, spiste natsjos og litt kaker ovs også begynte noen av oss og få latter krampe.

 dagen etter (lørdag) så kom dro broren min å jeg til hytta sammen med noen andere (vi tok med: kattungen,råtta og hunden) for vi skulle feire halloweeen. jeg sminka tre av oss, jeg ble fornøyd med det å!

i dag er det halloween, jeg skal dra på overnatting til det samme stedet som jeg var på forig fredag. vi skal gå rundt om kring, jeg må begyne å sminke meg med en gang jeg kommer fra skolen. mitt moto? på halloween er: skreme de små og ta fra de fattige, det er noe jeg liker /-: 

her er noe bilder fra lørdag og noen bilder fra vordan jeg har sminka meg i løpet av uka


har ikke noe særlig med bilder fra bursdagen så beklager....

vi ses!

verdens dommeste

Hei.

for bare 30min siden så tenkte jeg skulle lage en video til dere assa en sminke video. jeg hadde begynt med brunkremen også ringte mobilen min og jeg hadde seti den litt høyt desvere satt jeg den ikke stø nok så når den ringte så falt mobilen på baken og jeg filma inne på badet og der er det sån stein gulv så den var ikke akurat myk men glaset knuste ikke så når jeg var ferdig så begynte jeg og filme igjen og 3min etter på ramla mobilen på baken igjen også knuste helle mobilen og jeg er helt sjoka for jeg fikk iphone i 2009 og jeg har alderi nust den og så fikk jeg ny i 2013 og jeg hadde heller ikke knusten fram til nå å det var litt merkelig at den knuste i dag for jeg så på mobilen og synes den var så fin og at det hvar så få riper på den men nå synes jeg at den er en katastrofe jeg her helt sjoka og vis de faller på baken igjen så rammler all glasset ut og vis jeg prøver og ta på den så skjerer jeg meg på mobilen ÅÅÅåååååå.... HVORFOR MÅTTE JEG KNUSE DEN!!!!!!!!!!  
vet noen vor jeg kan byte glasset?

sorry sorry sorry!

Hei.

sorry at jeg ikke har blogga men jeg bare har hatt så mye og gjøre og sont og siden jeg ikke har blog på over en uke så kan jeg vel begyne og fortele hva jeg har gjort denne uka.

denne uka har vi hatt tentamen så på mandag,onsdag og fredag hadde jeg tentamen. på mandag etter tentamen så dro jeg hjem til ho jeg bor hoss også spiste vi å litt forskjelig, på tirsag hvar det vanelig deg på skolen så etter skolen dro jeg til mamma også når jeg hadde vert der så dro jeg på trening, på onsdag så etter jeg hadde tentamn så dro jeg ned til den gammle skolen min (barneskolen) på torsdag husker jeg egentlig ikke så mye og på fredag etter tentamen  så dro jeg til mamma så dro jeg til (hjem til ho jeg bor hoss) også dro vi på butiken også etter dro vi (hjem)  på mandag: hadde jeg norsk tentamen jeg vet ikke helt hvordan det gikk på den men men... på onsdag: hadde jeg engels tentamen det gikk helt forferdelig og på fredag: hadde jeg matte tentamen å det gikk supert helt fantastikt.

sorry for at jeg ikke har svart på spørsmåls runden jeg tror jeg ikke kommer til og svare på den heller så... å sorry for jeg ikke har lagt ut noen videoer på en stund...


Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits