Operasjonen min

Hei!

I går klarte jeg nesten ingen ting, jeg var jo litt bedere en forig dagen men jeg var forsatt ganske sliten. I dag våkna jeg noe med kl tre eller fire, noe av grunnen hvar jo på grunn av smertene men også på grunn av at jeg sover mer om dagen enn om natten. Også går jeg på noen ganske sterke smertestilende og parasett, jeg skal ta to parasett vær 6time så jeg ikke skal få vondt, men jeg synes det ikke funker så bra.

På tirsdags morgen så våkna jeg kl halv 6 og da dusja jeg fort, tokk av meg øredobber og porcinger og ble fort ferdig. Vi (meg og broren min) dro kl halv åtte og vi skulle være på sykehuset kl kvart over 11, også måtte jeg jo passe på at jeg ikke spiste noe i mellom. Sykehuset var i larvik.

Først kom vi inn på skh, så gikk vi får å si at jeg var her også måtte jeg ta rønken bilde av beina mine, så når jeg var ferdig med det så gikk vi ute i gangen for å vente. Så kom en dame med et såndt armebånd til meg der det sto all info om meg å sånt også hadde hun noen såne emla plasster til meg som skulle gjøre at jeg ikke kjente at ho stakk en nål i meg, pluss hun tokk smertestilene til meg som jeg skulle ta før operasjonen. Så etter på så skulle jeg bli med henne å sifte klærne, jeg fikk en blå kjole, grønne såkker, rød mårenkope og noen blå plast poser på beina. Kort fotalt jeg gikk bort til operasjons bordet la meg ned og fikk narkose. Også våkna jeg to-tre timer etter på.

Legen sa at jeg skulle bruke kryker i 2til 3dager men jeg er ganske øm i beine så jeg er ikke helt siker på om jeg dropper krykene i morgen, jeg skal prøve å gå litt på det i dag så kansje jeg styrker det opp til jeg ikke trenger dem på lørdag.

I dag er jeg fortsatt hjemme etter operasjonen. Jeg tør ikke å gå så

Mye når ingen er i nærheten for jeg er litt redd for å trynne å slå meg.

I morgen (fredag) skal jeg bytte plaster/bandarse, jeg vet ikke vor mange sting det er men det ser jeg vell i morgen. Og tusen takk for alle "god bedrings" kommentarende på face!

Dyr og operasjon

Hei!

I dag var det første dag på skolen etter høst ferigen. Å jeg filma i går også skulle jeg bli ferdig i dag men når jeg hadde redigert halvveis så klikka helle mac'en igjen så jeg må starte helt fra starten med redigeringa... I forige innleg sa jeg noe om en ny katt og i går kom kattungen, det er en jente og hun har fått navne: sussi. Er ikke helt siker på vor gammel ho er men jeg tror ho bare er 2-3uker mindere en rotta: jonny.

I morgen er jeg ikke helt siker på om det blir noe blogging for jeg skal til larvik for å operer i beine for å ta ut noe metall eller noe jeg har inne i hofta mi.

iphone på sykehus

Hei.

i dag kom emma på besøk og når hun kom så prøvde stesøstera mi (helene) og jeg å byte glaset på mobilen min. det hvar bare oss hjemme for de andere hvar i en bursdag. men når vi skulle sette sammen mobilen så funka den ikke.... og emma skal overnatte, kosssssss!!!!!  her er noen bilder. DET ER IPHONE 5

haha se fjeset mitt og Emma`s

er syk

Hei. 

fra lørdag har jeg vert syk, er ikke noe vits i å si hva slags syk jeg er. sorry for ikke noe blogging men jeg har rett å slet ikke hat noe og blogge om.

jeg skal prøve å blogge litt oftere, men jeg tror foreløvelig at jeg blogger når jeg har noe å blogge om. nå kommer jeg ikke til å blogge før jeg er friskere igjen men skal legge inn et inlegg til.


er du syk?

syk

hei.

i dag har jeg vert jemme fra skolen for jeg har ver litt dørlig i dag. har ikke veldig lyst til og vise et bilde av meg nå for jeg føler meg forferdelig så jeg legger ut et bilde av hunden min og jo jeg sletter bloggen på torsdag den bloggen som heter sofie216.blogg.no Her


har du vert syk i dag?Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits